2Bstrong®
Sylvie


OVER MIJ

Wie is Sylvie ?
Een ondernemende dame, mama van 2 zonen (25 & 28), plusmama, echtgenote, partner en businesspartner bij Algemene bouwwerken Hamal Steven. Als rechterhand verzorg ik alles achter de schermen (personeelsadministratie, boekhouding van A tot Z)
Als Coach in hart en nieren kan ik dat stuk niet loslaten en ik wil dat niet, het maakt mij gelukkig. Net zoals muziek luisteren, fitnessen en wandelen in de frisse buitenlucht.  Mensen omschrijven mij vaak als een sterk en positief ingesteld mens, ik heb veel ’tegenslagen’ gekend op elk vlak, maar … laat mij ze ‘uitdagingen’ noemen ! Deze  hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben en kan zijn. ‘2Bstrong®’ zegt het allemaal, het betekend zoveel meer dan het woord op zicht.

Mensen inspireren, motiveren en activeren om gezonder, fitter en sterker door het leven te gaan ongeacht welk doel, welke beginpositie ... Samen jou einddoel halen, dat is al jaar en dag echt mijn passie.

Het draait niet puur om 'afvallen' en/of diëten bij mij !
Mindset is key !  Je leefstijl veranderen begint in je hoofd. 

Zolang ik mij kan herinneren sukkel ik al met ontstekingen en problemen met voeding, vertering, hormonen, ... 
Naast vitiligo en een glutenintolerantie heb ik te kampen met een chronische ziekte (ankyloserende spondylitis (AS)) die het net wat pittiger maakt om te doen wat ik echt wil doen. Toch is ook net hier weer die MINDSET de kracht. 

 2Bstrong® gaat om sterker worden op mentaal en fysiek vlak, gezonder omgaan met jezelf,
grip krijgen op je voeding, beweging en mindset. Zo hou ikzelf mijn gewicht een tiental jaar
lekker stabiel ondanks medicatie, menopauze en voedselintoleranties.

Door mijn ziekte sta ik op de lijst van de zware aandoeningen (E-Pathologie) waardoor ik onbeperkt
mag ‘genieten’ van Kinesitherapie. Bewegen is van groot belang bij gezonde mensen en nog meer
bij mensen die te kampen hebben met ‘fibromyalgie’ of ‘reuma’ …. Voor mij is het naast voeding mijn
beste medicijn. Het vergt wel een grote portie discipline maar het resultaat is dat waard !
Laat je hierin begeleiden om de juiste balans te (her)vinden. Opbouwen, grenzen leren kennen, luisteren naar je lichaam, 
ondersteunende supplementen nemen, gedoseerd opbouwen in kracht en tempo !  Trap niet in de valkuil door ergens te 
Stevig in te vliegen en dan met de gebakken peren te zitten. Zo sla je jezelf steeds verder achteruit. Ik spreek uit ondervinding. 

Sinds 1997 ben ik reeds bezig met het effect van voeding, beweging en mindset op de algemene gezondheid te analyseren. Wij weten allemaal dat snelle koolhydraten, suikers, gluten, zoetstoffen en fabrieksvoeding niet goed zijn voor ons lichaam maar de maatschappij maakt het ons best moeilijk hierin.

Door minder voeding te consumeren die verzurend werkt in je lichaam kan je laagdradige ontstekingen beter onder controle houden. Toch is dit voor iedereen weer wat anders.
Mensen blaasjes wijsmaken dat je reuma of andere ernstige ziektes kan genezen met enkel voeding … daar doe ik niet aan mee. Een ziekte die huist in je lichaam, je bloed, je systeem, je gewrichten en/of je imuunsysteem, een ziekte die je cellen aanvalt 24/24 eet je niet zomaar weg. Wel kan je door je leefstijl te veranderen, gezondere voeding, gedoseerde beweging, een positieve mindset en goede supplementen veel meer betekenen voor jezelf en je lichaam waardoor gezonder ouder worden zeker mogelijk is.
Als je medicatie neemt is het altijd goed om in contact met je dokter te blijven in het veranderen van je leefstijl. Zelf geef ik geen medisch advies !

Het veranderen van je leefstijl begint op de meest eenvoudige manier ~> jezelf verzorgen, in en uitwendig ! Zelfrespect, liefde voor jezelf, je lichaam, je gedachten, je omgeving, je evolutie, gedachten, gevoel, energie, ….. leren omgaan ermee. Geloven in jezelf en groeien.

2Bstrong®is geregistreerd als merk en alle rechten behoren Sylvie Froyen als eigenaar toe.

Behaalde certificaten – Diploma’s

  • Leefstijlcoach (Lifecoach) 2014
  • Voedingscoach 2013
  • Orthomoleculaire Voedingsleer 2017
  • Beweegcoach 2016
  • IpitUp trainer 2022
  • Voeding en Overgang 2022
  • Voeding en Reuma 2021
  • Powerwalk-trainer 2021
  • NLP coach 2009
  • Provocatieve coaching

’Mijn passie is jou motiveren, inspireren enactiveren naar een gezondere leefstijl.’