2Bstrong®
Diensten

Werkwijze & Tarieven

Mensen inspireren, motiveren en activeren om gezonder, fitter en sterker door het leven te gaan ongeacht je beginpositie ... dat is al jaar en dag echt mijn passie. Het draait niet puur om 'afvallen' en/of diëten bij mij ! Mindset is key ! Ontdek mijn werkwijze en tarieven. 

Kennismakingsgesprek -> TIP ->  Volg een workshop om kennis te maken

Ik werk al vele jaren als Coach en weet dat jij als Coachee 2Bstrong ook een 'klik' moet voelen met je Coach anders ga je zeker niet volhouden en doorzetten om je doelen te bereiken. 
Daarom kan je steeds vrijblijvend een workshop volgen of een 15 minuten consult aanvragen. Telefonisch of via email contact opnemen is uiteraard altijd gratis. 

Intake gesprek (60 minuten)  60,00€ GOK productenwaaier inbegrepen twv 15,95€  + bodyanalyse, voedingsplan, weekmenu, planners, smart doel, .. 

We beginnen altijd met een kennismaking via een anamnese formulier wat je via email ontvangt een paar dagen voor je afpraak. Zo kan ik je alvast beter leter kennen en voorbereidingen doen om het beste plan met jou verder uit te werken tijdens het intakegesprek. Je krijgt een totale bodyanalyse op de tanita weegschaal met alle metingen (Spiermassa, vetpercentage, vocht, BMI, BMR, Metabolische leeftijd, ..Ik of jijzelf meet je omtrekken (taille/buik/... ) We maken je smart doel op en je ontvangt na je intake een verslag van je metingen, persoonlijke berekening in macro's, richtlijnen, weekmenu met recepten, planners om in te vullen, doelstelling in Voeding, beweging en mindset ter motivatie.  We gaan voor resultaat ! YES you can ! 

Meten is weten. Bodyanalyse twv 20€ inbegrepen tijdens elk consult. 

Ik beschik over een Tanita weegschaal waar we erg nauwkeurig je lichaamssamenstelling mee kunnen meten, alsook meten we je vetpercentage en je omtrekken bij de start als je voor voedingsadvies komt.
Met meer dan 15j ervaring kijk ik veel
gerichter en verder dan het getal op de weegschaal.
Het getal op de weegschaal alléén zegt niets over de evolutie van je verhouding in je vocht, spier en vetmassa.
Als je het gekregen advies goed opvolgt, zal je de cijfers van je lichaamssamenstelling hoe dan ook zien verbeteren en dit werkt pas motiverend! 

Opvolg consult (kort 15' | midden 30' |  lang 45') 15€ | 30€ | 45€

Tijdens je intake gesprek en opmaak van je actieplan / doel boeken we alvast je volgende consult(en)in. Afhankelijk van je noden, behoeften, verwachtingen boeken we een kort, midden of een lang consult in. Je bereikt het beste resultaat met een regelmatige opvolging 1:1 
Je opvolg consult betaal je steeds op voorhand. (Cash, Payconic, bancontact, ... ) 
Je ontvangt na je consult een verslag van je metingen, weekmenu met recepten, planners om in te vullen, doelstelling in Voeding, beweging en mindset ter motivatie.

Als voedingsdeskundige heb ik mij gespecialiseerd in koolhydraatbeperking, voeding en hormonen, voeding en reuma, koolhydraatarm, eiwitrijk alsook is de orthomoleculaire voedingsleer mij erg bekend en hier kan ik gericht advies ingeven. 
Ik werk als erkende GOK (Grip op koolhydraten) Coach ook graag met de (GOK) methode van Yvonne Lemmers en bied graag haar gamma boeken aan met begeleiding erin. Deze workshops starten op donderdag 10/11/2022 

Volg mij op FB en Insta voor de updates of schrijf je in op de nieuwsbrief.
Ondertussen kan je deze heerlijke boeken aanschaffen via mij in de praktijk of in de webshop
Breng ze gerust mee voor begeleiding, opvolging, .. in deze GOK methode ben ik, Sylvie Froyen,  je stok achter de deur ! 

Mensen inspireren, motiveren en activeren is mijn missie. 


Dit doe ik als Coach individueel face 2 face of online. Ik werk naast het programma GOK ook met eigen trajecten, bereken macro's, maak weekmenu's en doe de opvolging in meer specifieke doelen. Alsook geef ik workshops en cursussen te Genk over deze koolhydraatbewuste leefstijl.
Schrijf je in voor de workshop naar keuze 

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang Gratis het ebook
Suikervrij genieten 

 keto low carb pannenkoek 2Bstrong Sylvie Froyen
keto tiramisu  keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
cacao cheesbites keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
cookie keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
Donut keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
Donut keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
brownie keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
Kiss keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
notenbar keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
 keto low carb pannenkoek 2Bstrong Sylvie Froyen
peanut balls keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
pepernoten keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
poffertjes keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen
brownie keto low carb 2Bstrong Sylvie Froyen